Арена

Вже рік президент не може змусити окупантів на Донбасі “просто перестати стріляти”

13 червня, збройні формування Росії 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий загинув, ще двоє – отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” поблизу Луганського противник застосував артилерійські системи калібру 122 мм, випустивши в бік наших позицій 50 снарядів.

Свою артилерію окупанти розмістили безпосередньо в Калінінському, що на східній околиці Горлівки, поруч з будинками цивільних жителів.

Також з мінометів калібру 120 мм ворог відкривав вогонь біля Троїцького і Новозванівки, а по захисниках Пищевика – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Минулого року ще кандидат у президенти Зеленський в одному з інтерв’ю заявив, що припинити війну можна якщо “просто перестати стріляти”, а триває вона через те, що на ній наживаються політики. Зі щоденних новин стає видно, що, за логікою сьогоднішнього головнокомандувача, на війні хтось продовжує наживатись, а тактика “перестати стріляти” не спрацьовує.

Відома громадська діячка Маруся Звіробій, на яку Зеленський поскаржився до ДБР, заявила, що українські бійці сьогодні незадоволені президентом і розчаровані його політикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *