Арена

Британська поліція не забула про отруєння Скрипалів та продовжує розслідування

Поліція Британії продовжує розслідування справи щодо отруєння колишнього російського військового офіцера Сергєя Скрипаля та його дочки і закликає усіх, хто володіє якоюсь інформацією щодо підозрюваних, передати поліції цю інформацію.

Таку заяву розмістила у Twitter контртерористична поліція Британії.

“Розслідування щодо подій у Солсбері триває. Ми продовжуємо закликати надати будь-яку інформацію щодо цих двох людей під час їхнього перебування у Британії 2-4 березня 2018 року. Будь-хто, хто володіє такою інформацією, має конфіденційно зателефонувати поліції”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 4 березня 2018 року колишній російський подвійний шпигун Сергєй Скрипаль і його донька Юлія були знайдені непритомними на парковій лавці англійського міста Солсбері. Пізніше стало відомо, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною “Новічок”.

За даними британської влади, замах здійснили співробітники ГРУ “Руслан Боширов” (Анатолій Чепіга) і “Александр Петров” (Александр Мішкін). Лондон поклав відповідальність за подію особисто на президента Росії Владіміра Путіна. Москва звинувачення відкидає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *