Арена

На присвяченому всім загиблим журналістам пам’ятнику є чомусь лише ім’я одного російського

На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві було відкрито меморіал, присвячений загиблому російському журналісту Шеремету, який працював деякий час в Україні.

“Цей пам’ятник символізує незалежну журналістику і присвячується всім загиблим журналістам”, — сказав друг Павла Шеремета Геннадій Чижиков.

Дивлячись на пам’ятник, важко зрозуміти, де саме приховане присвячення всім загиблим журналістам, в першу чергу українським. Винних у гучному вбивстві поки що остаточно не встановлено, проте звинувачення проти деяких українських патріотів вже є.

Павло Шеремет, ймовірно, працював на російські спецслужби, оскільки в російських медіа неможливо не бути агентом і працювати у цій галузі. Таку думку висловив відомий український журналіст Роман Скрипін.

Співмешканку, або, як її іноді називають, цивільну дружину Шеремета керівника відомого ресурсу Українська правда Олену Притулу Скрипін також не вважає великою патріоткою.

“Олена Притула взагалі погано говорить українською. Я переконаний, що для неї Україна, як країна та як перспективний проект життя не перетинаються. Тому вони і зійшлись”, – переконаний Скрипін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *