Арена

Знахабнілий Кадиров погрожує США своїми фото

Проти Рамзана Кадирова та його сім’ї США запровадили візові санкції за порушення прав людини.

“Держдеп США офіційно звинувачує громадянина Росії Рамзана Кадирова у серйозних порушеннях прав людини, серед яких – тортури, позасудові вбивства та насильницькі зникнення. Ми без вагань застосуємо усі наявні інструменти впливу для того, щоб притягнути його до відповідальності за ці порушення”, – написав у своєму Twitter Майк Помпео.

“Сьогоднішній крок має продемонструвати пану Кадирову, що його участь у серйозних порушеннях прав людини має наслідки, як для нього, так і його родини… Заходи застосовуються також до дружини Кадирова Медні Кадирової та його дочок, Айшат і Каріни Кадирової. Ми будемо закликати країни, які поділяють нашу позицію, застосувати аналогічні заходи”, – йдеться у заяві.

США вже застосовували економічні санкції проти Рамзана Кадирова та кількох його однодумців за безкарні переслідування, знущання та вбивства осіб, які не подобались особисто Кадирову. .

Раніше очільник Чечні мав нахабство вказувати українському президенту, як поводитись з окупантом Путіним і визнати війну на Донбасі з російськими військами “внутрішнім конфліктом”.  Кремль підтримав всі ті тези.

Варто зазначити, що президент Зеленський не вважає за потрібне відповідати Кадирову на ці нахабні випади.

У відповідь на санкції, Кадиров не знайшов нічого кращого, як похизуватись “загрозливим” фото у своєму Телеграм-каналі, яке мало б налякати Майка Помпео.

«Помпео, ми приймаємо бій! Далі буде цікавіше!», — підписав він фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *