Арена

Коломойський хоче другого терміну Зеленського, нині олігарху ведеться незле

Олігарх Ігор Коломойський в інтерв’ю виданню “Українська правда” заявив, що Володимир Зеленський і “Квартал 95” міг отримувати від його структур більше 40 мільйонів доларів.

Як відомо, інформація про перекази 40 мільйонів доларів від Коломойського на офшори, пов’язані із Зеленським, стала відома після скандального міжнародного розслідування Pandora Papers. журналісти “Слідство.Інфо” також показали, що офшорні компанії Зеленського та його партнерів отримували 40 мільйонів доларів у 2012 році від офшорних компаній, пов’язаних з Коломойським.

“Якщо “плюси” розраховувалися за якийсь продукт, там може бути й більше 40 мільйонів. Там були контракти, там у них і 20 мільйонів доларів є”, – зазначив Коломойський в інтерв’ю.

“У 2012 році?”, – уточнив журналіст.

“У 12-му році може бути щось і було. Так а продукт вони постачали нічого собі! Там 20 мільйонів тільки перше постачання було, наскільки я пам’ятаю. Вони великі гроші там віддавали”, – говорить Коломойський.

“Коли вони тільки зайшли, ви їм одразу 20 могли платити за продукт?”, – уточнив кореспондент.

“Ні, вони поставили продукту відразу ж на 20 – це бібліотека (зроблені раніше всі продукти “Кварталу” – УП). Бібліотека стільки коштувала плюс продукт, який вони готували. Я так не сильно пам’ятаю, чи можна підняти все. Але це потрібно у Ярика (Пахольчука – гендиректора “1+1 media” – УП) запитувати, щоб підняти скільки, коли, чого, за якими роками. Вони поставляють продукт, їм платять за це”, – говорить олігарх.

Коломойський, який наразі перебуває під санкціями уряду США через багатомільярдні афери із коштами “ПриватБанку”, також зазначив, що задоволений президентством Володимира Зеленського і підтримує його другий термін.

“Я йому симпатизую, мене все влаштовує”, – говорить Коломойський про Зеленського.

“Слухайте, хай краще піде. А кому замість нього? Хто, як не він?”, – прокоментував Коломойський другий термін Зеленського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *