Політвернісаж

Соратником Зеленського є неприхований апологет постулатів “русского міра”

Триває збір підписів під петицією, яку ініціював політик Олександр Бригинець. Вона стосується вимоги звільнення однієї постаті в оточенні Зеленського, а саме першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова.

Про це інформує екснардеп, політолог Тарас Чорновіл на своїй сторінці у Facebook.

“Ця особа поряд з Єрмаком, Шефіром та іншими є виразником інтересів московської політики в Україні, – стверджує Т. Чорновіл. – Сам Трофімов – це ще й неприхований апологет постулатів русского міра. Він відзначився впливом на органи виконавчої та регіональної влади з метою збереження й підтримку РПЦ в Україні, відповідальний за невиконання норм законодавства в питаннях релігії, через владну вертикаль коїв тиск на чиновників, які цілком законно реєстрували громади й храми ПЦУ. Список “подвигів” цієї проросійської персони можна продовжувати”.

Ознайомитися з текстом петиції та підписати її можна за цим посиланням:
https://petition.president.gov.ua/petition/97106.

“На жаль, якщо ми самі активно не поширюємо інформацію про такі петиції, то збір підписів за них швидко затихає. На даний час зібрано лише 940 голосів з 25000 необхідних, – пише Т.Чорновіл. – Маємо ще 68 днів, але не слід розхолоджуватися. Бо за останній тиждень кількість підписантів після першого помітного ривка практично не зростає.

Розумію, що більшість з нас просто не знали про таку петицію. Тому й публікую це прохання. А тих, хто дотримується думки, що й “без мене якось вирішиться” – не вирішиться! Коли 5 років олігархічні ЗМІ й рашистська аґентура безбожно тролили Петра Порошенка, знищували його популярність і рейтинґи, та обливали брудом усі наші завоювання, багато хто так само думав: “Порошенко хороший і сильний, він якось відіб’ється, а я людина маленька…” І зараз спільно пожинаємо плоди. Для тих, хто розхолоджують себе самих і оточуючих тим, що Зеленський і так не виконає вимогу, також є відповідь. Своєю пасивністю створюємо йому відчуття комфорту й спонукаємо якраз до такої злочинної політики, яку він самовпевнено веде з усе більшим креном у бік створення зацементованого репресивного й проросійського режиму. Він має бачити, що народ проти нього, проти його кадрів, його дій. Петиції – ніби й не вбивчий, але дуже болючий засіб впливу. Згадайте, як він і його лакузи заблокували реєстрацію петиції від Мирослава Гая з вимогою бути мужчиною та відкликати заяву від себе, вічно потерпілого проти Софія Федина/ Sofiya Fedyna та Маруся Звіробій. Якби йому було наплювати, то не викручувалися б, як хробаки у вогні.

Хто вже зареєстрований у розділі петицій, поставить підпис за лічені секунди, хто ще не долучався, може пройти дуже просту процедуру реєстрації, яка покроково висвітлюється на самому сайті. Збережете пароль і надалі зможете долучатися до инших петицій у два кліки. Я вже підписав, але нас має якнайшвидше набратися 25.000. Давайте замість лайків проставляємо кожен по підпису та звертаємося до своїх друзів у мережах та поза ними”.

Як можна довідатися з декларації С. Трофімова з відкритих джерел, 2019 року він зберігав “під подушкою” 225 тисяч доларів і 29 тисяч євро.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *