Арена

Після “неякісних дітей” нардепка згадала, як нажитись на безвісті зниклих на Донбасі

Родичі зниклих безвісти на Донбасі українців користуються своїм положенням заради грошей, не бажаючи визнавати, що людина вже померла.

Про це розповіла славнозвісна “слуга народу” Третьякова, яка за сумісництвом ще є головою комітету Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів. Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці міжнародного громадського об’єднання учасників бойових дій “Незламні”.

“Якщо ці пільги залишити, то ними будуть зловживати. Знаєте, ними зловживають навіть в системі … я дійшла до Мінських угод … у нас є зниклі безвісти та ми точно знаємо, що хлопець або дівчина загинули, що їх розстріляли, але просто ми ще не добралися до місць поховання. Відповідно і батьки, і родичі знають, що вони загинули, але вони не хочуть констатувати смерть своїх родичів навіть якщо минув час і є судові рішення щодо загибелі людини. Родичі не хочуть, тому що вони за це отримують гроші й великі – до 20 – 30 тисяч гривень на місяць. Цей економічний сенс морально розбещує людину”, – заявила нардеп.

Вона також вказала, що в українському суспільстві чомусь відсутнє розуміння того, що якщо людина отримує щось від держави, то він забирає у того, хто платить податки.

Раніше ця панночка розповіла про те, як малозабезпечені родини народжують дітей “дуже низької якості”, з посиланням на деяких “британських політиків”, які колись закликали стерилізувати тих, хто отримує соцдопомогу, а також на екслідера Сінгапуру Лі Куан Ю, який, за її словами стерилізував жінок без вищої освіти.

“Отака має бути система, отака в мене філософія”, – підкреслила депутатка.

При цьому Третьяковій варто було б поцікавитись елементарною фізіологією людини і вона б зрозуміла, що наявність чи відсутність освіти батьків ніяк не впливає на фізичний та розумовий розвиток дітей. Зате депутатка швидко помітила, як про неї висловлюються у суспільстві і одразу заявила, що проти неї ведуть проплачену кампанію, бо”впливові люди, які прагнуть зберегти джерела збагачення”, чиїм інтересам вона з командою “наступила на хвіст”. Правда вона не уточнила, хто саме ті “впливові люди”, можливо ті нерадиві батьки, які збагачуються на “неякісних дітях” або меркантильні родичі зниклих безвісті, які мріють, аби ті й не повернулись.

Ще раніше Третьякова стала відомою завдяки привітанню українців з великим святом – Днем інвалідів. Це ніби – вітаємо усіх тих, хто має інвалідність, це ваш день?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *