Арена

Привітали силовиків, для яких служба в поліції стала справжнім покликанням

Вчора вся країна вітала з першим ювілеєм Національну поліцію України. П’ять років як на варті правопорядку чатують українські поліціянти. З нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України представники цієї професії в різних куточках нашої держави приймали вітання.

Про це пише політик Сергій Кузьміних на своїй сторінці у Facebook.

Народний депутат, зокрема, зазначає, що також вітання приймали і в Чуднівському РВ Національної поліції України в Житомирській області. Працівників цього підрозділу урочисто вітали з нагоди 5-річчя з дня створення національної поліції.

Вітання правоохоронці приймали за високий професіоналізм, мужність та сумлінну працю від народного депутата України від 67 виборчого округу Житомирщини Сергія Кузьміних та керівництва району й міста – голови районної ради Павла Домашенка та голови РДА Олександра Хомича, а також инших представників місцевих громад.

Всі чуднівські поліціянти, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками Закону України — справою всього життя, отримали не тільки слова вітання, а також подяки й подарунки.

“Вітаю наших хоробрих правоохоронців! Бажаю нашим поліцейським лише професійного зростання, саморозвитку й вдачі у всьому! Ви — завжди на варті правопорядку! Дякуємо всім, хто пов’язав своє життя з професією поліцейського, за наш спокій, за Вашу нелегку та важливу працю!” – наголосив Сергій Кузьміних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *