Арена

Не минуло й години після “перемир’я”, як українських військових обстріляли

Вночі, між 00:20 і 00:45 відбувся обстріл українських позицій  біля Водяного військами окупантів на Донбасі з території тимчасово непідконтрольної Ужівки. За інформацією командувача ООС Кравченка українська сторона на обстріл не відповіла.

“З боку противника о 00:20 – 00:45 був обстріл підрозділу 36 окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Втрат з боку Об’єднаних сил немає”, – повідомив Кравченко.

Режим повного і всеосяжного припинення вогню на Донбасі розпочався з 00:01 27 липня за попередніми домовленостями ТКГ. Військові стверджують, що підготовка до цієї події є безпрецедентною. На кожній українській позиції буде додатковий контроль за припиненням вогню. Його будуть здійснювати спеціально відряджені українські військовослужбовці.

Режим припинення вогню полягає у, зокрема, забороні на наступальні та розвідувально-диверсійні дії, а також на використання будь-яких видів літальних апаратів; у забороні на ведення вогню, в тому числі снайперського.

Вчора головнокомандувач Збройних сил Руслан Хомчак закликав не піддаватися паніці через перемир’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *