Арена

Виявлено ще один важливий симптом коронавірусу, який може заплутати

Слідом за головиними симптомами коронавірусу, якими вважаються підвищена температура, кашель і втрата нюху, смаку, виявлено  новий, який може бути ключовим.

Як повідомляє The Mirror, за словами медиків, дуже важливим фактором при виявленні COVID-19 може бути такий симптом, як біль у животі. Такий висновок зробили після того, як 37-річна медсестра з Австралії зрозуміла, що у неї є вірус внаслідок болю в животі.

“Вона визначила, що у неї біль в животі, яка зазвичай не вважається симптомом COVID-19, але вона була неймовірно мудра і визначила, що це симптом, який може бути викликаний COVID-19. Вона пішла і здала аналізи, і результат виявився позитивним”, – сказав заступник прем’єр-міністра і міністр охорони здоров’я Стівен Майлз.

У травні дослідження, опубліковане Королівським коледжем лікарів, показало, що у ряду пацієнтів з коронавірусом у Франції були болі в животі, але не було легеневих симптомів.

“Хоча коронавірус вважають респіраторним вірусом, який в основному передається через дихальні шляхи, первинне або вторинне оральне зараження може бути причиною цих абдомінальних симптомів”, – сказали дослідники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *