Арена

Російським найманцям на Донбасі набрид об’явлений “мир”

Вчора в результаті чергового порушення Росією та її найманцями на Донбасі повного і всеосяжного режиму припинення вогню загинув військовий ЗСУ.

“На жаль, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення не сумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна”, – повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил.

В ООС зазначили, що противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині.

“У відповідь на обстріл, підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються”, – додали в ООС.

6 вересня Україна скликала позачергове засідання Тристоронньої контактної групи після того, як ватажок бойовиків “ДНР” Денис Пушилін наказав 7 вересня відкрити вогонь по українських укріпленнях у районі населеного пункту Шуми, поблизу Горлівки.

Командувач операції Об’єднаних сил Володимир Кравченко заявив, що якщо бойовики обстріляють територію України, ЗСУ дадуть відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *