Арена

Досвідчені політики знають: коли побачать їх фото, не згадають про діяльність

Одразу троє політичних діячів України виклали у соцмережах одне й те саме фото, яке стало предметом обговорення, прогнозів і навіть побоювань за долю чиновників офісу президента. Саакашвілі, Ясько та Богдан за келихом вина, кажуть, обговорювали вибори у столиці.

Пізніше, реагуючи на численні коментарі, Саакашвілі написав, що має дружні відносини з Богданом, “рівно так само як і з багатьма іншими з різними політичними бекграундами”. А в себе вдома, за дружнім столом, мовляв, може “обговорювати будь-які теми з ким завгодно”.

Він, також зазначив, що політичних проектів спільно з Богданом поки що не планує.

“Я повністю підтримую президента Зеленського і намагаюся бути корисним народу України в розробці перетворень і реформ, чим і активно зараз займаюся. Я підтримую багатьох перспективних, особливо молодих політиків і з команди Зеленського, і в цілому по Україні. Я дуже хочу, щоб це нове покоління було більш успішним, ніж всі попередні”, – написав Саакашвілі.

Як писала раніше онлайн-газета ПолітАрена, Саакашвілі є неоднозначною особистістю і потрапляв у корупційні скандали вже в Україні, хоча і про грузинське минуле теж дещо відомо. Сьогодні Саакашвілі обіймає посаду в уряді, проте про нього вже давно не говорили і не згадували.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *