Арена

Фестиваль польського кіно проходитиме в реалі та в онлайні

З 16-го до 25-го жовтня в київському кінотеатрові «Жовтень» та в онлайні відбудеться фестиваль «XV Дні польського кіно».

Цього року 16-го жовтня на 19.00 в реалі можна буде відвідати кінопоказ-відкриття фестивалю – фільм «Тіло Христове» режисера Яна Комаси.

Це своєрідна психологійна драма про історію 20-річного Даніеля, який зазнає духовної трансформації під час перебування у юнацькій колонії.

Злочин, який він скоїв, стає на заваді його вступу до семінарії. Після дострокового звільнення, хлопця відправляють працювати до теслярної майстерні, але той не думає полишати свою мрію і, перевдягаючись у священика, вирушає правити Cлужбу у сільській церкві…

Цей фільм є лауреатом 44 Фестивалю польських художніх фільмів у Ґдині («Найкраща режисура» та «Приз глядацьких симпатій»). Номінант на премію «Оскар» за «найкращий міжнародних художній фільм» 2019 року.

Також для відвідувачів кінотеатру «Жовтень» є можливість придбати квитки та подивитися 25-го жовтня фільм «Леґіони» Д. Гаєвського. Показ відбудеться о 14.00.

Инші фільми фестивалю можна подивитися на сайті:
https://polskino.takflix.com/?fbclid=IwAR33wNGjtW-JakVONSgsZoJ9t3IZPvCEvL8WIUSENHeoBCZAaJywQEaNM-E

17-го жовтня дивіться в онлайні фільм «Ікар. Леґенда про М’єтка Коша», 18-го жовтня – «Ніщо не минає», 23-го жовтня – «Наднова», 24-го жовтня – «Залізний міст».

Підготувала Ганна Лобановська

На фото – кадр з фільму «Ікар. Леґенда про М’єтка Коша».

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *