Арена

Локдаун в Україні, як завжди, не для всіх

Поки в Києві виловлюють з транспорту людей, які прагнуть потрапити на роботу, засуджують тих, хто продає підробні перепустки, поки в інших регіонах деякі ФОПи очікують на обіцяні 8 тисяч, а інші і на те не мають права, артисти шоу “Вечірній квартал” проводять концерти і, навіть не думають про маски, безпеку, та й взагалі про те, що масові культурні заходи, згідно розпорядження МОЗ заборонені.

МОЗ, очевидно забуло вказати, що всі концерти колишніх колег президента є цілком безпечними, там коронавірусу нема і відвідувати їх можна без застережень.

11 березня після концерту “Кварталу” в Авдіївці у соцмережі Facebook  було опубліковано кадри веселощів. На концерті були в основному військові і після шоу артисти фотографувалися з ними. Всі були без масок і стояли дуже близько один до одного, без дотримання необхідної під час пандемії соціальної дистанції.

Фото з концерту опублікувала актриса шоу Олена Кравець в stories Instagram.

Користувачі активно обговорюють подію.

“Їм все можна”, “Поспішають хапнути”, “Ви ще не з короною? Тоді ми йдемо до вас”, “І їм за це нічого не буде”, “Новий “Велюр”. Вдаримо “Кварталом” по Авдіївці! … Друзям – все, іншим – закон”, – пишуть користувачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *