Арена

Правоохоронці столиці так стежать за порядком, що людям вкрай важко дістатись до роботи

Мобільні групи поліціянтів спільно із співробітниками Муніципальної охорони та військовослужбовцями Нацгвардії у столиці пильно стежать за тим, як громадяни носять маски і з ким зустрічаються у парках.

Столичні правоохоронці перевіряють наявність спеціальних перепусток у пасажирів, які заходять на зупинках у громадський транспорт та метрополітен. Крім того, посилені мобільні групи правоохоронців контролюють, аби транспорт не був переповнений.

Правоохоронці патрулюють у лісопаркових зонах та інших громадських місцях, де можливе скупчення громадян. Також за допомогою гучномовця звертаються до перехожих та застерігають виконувати карантинні вимоги.

“Вкотре закликаємо громадян не порушувати встановлених протиепідемічних заходів, використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватись соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку”, – заявили у поліції.

Київська міська рада оприлюднила порядок отримання спеціальних перепусток на проїзд у громадському транспорті столиці під час локдауну, який стартував 5 квітня.Кількість спецперепусток обмежена, а заяви від окремих осіб не приймаються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *