Арена

Народний депутат стверджує, що члени партії “СН” вже давно вакциновані

Більша частина народних депутатів від партії “Слуга народу” вже провакцинувалась від COVID-19, хоча це і незаконно.

Про це в ефірі “Прямого” повідомив народний депутат з депутатської групи “Партія “За майбутнє” Антон Поляков.

За його словами, це відбувалось і в Україні, і за кордоном.

“І в Україні, і певними турами – були теж журналістські розслідування – за кордоном. “Слуги народу”, на відміну від нас, використовують квоти, є постійні можливості бути за кордоном. Тобто всі офіційні візити, велика частина яких відбувається, приходить запрошення в апарат Верховної Ради, і вони розподіляють собі, і ми потім заднім числом дізнаємося про те, що, виявляється, від нашого комітету повинні були їхати ми і брати участь в якихось конференціях . І, використовуючи ці поїздки, за які вони часто навіть не звітують як годиться, вони займаються своїми власними справами”, – розповів Поляков.

“Можна відстежити по Facebook. Деякі абсолютно безкарно пишуть про це. Але річ у тому, що ви подивіться, в якому це все форматі відбувається. Коли сотні тисяч підприємців не можуть працювати, останні копійки економлять, вони показують свою повну безкарність і відірваність від землі. Це вже “космонавти”, – додав політик.

У Міністерстві охорони здоров’я пояснили, що Україна розпочне вакцинацію від COVID-19 всіх охочих, коли матиме хоча б мільйон доз вакцини.

Ексміністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька припустила, що восени в Україні почнеться нова хвиля COVID-19.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *