Політвернісаж

Дружина Лещенка вакцинувалася поза чергою й гайнула на секс-вечірку до московитів

Дружина члена наглядової ради “Укрзалізниці” Сергія Лещенка Анастасія Топольська, відома під псевдонімом Dj Nastia, виклала фото і відео в соцмережі, вихваляючись, як вона виступає в московському клубі Mutabor. Відео з виступу на “секс-позитивній вечірці” в Москві вона опублікувала в Інстаґрамі.

Незважаючи на суспільний осуд такого її наміру, українка взяла участь в анонсованому заході в Москві. Підтвердженням цього стали опубліковані 9 травня ролики з її Інстаґраму та акаунтів московського клубу Mutabor у соцмережах.

Топольська постала на вечірці в новому сценічному образі – SHEIS. На кадрах видно, що вона позує у відвертому вбранні – латексному чорному комплекті, чокері, а також у головному уборі з ланцюгів і намиста.

Раніше блоґер і громадський активіст Сергій Стерненко звернув увагу, що в дружини українського політика,Сергія Лещенка, діджея Анастасії Топольської протягом 8-10 травня 2021 року заплановано ґастрольні виступи у московському танцювальному клубі “Мутабор”. Анонс події зі світлиною Топольської було розміщено в Інстаґрамі клубу.

Як відомо, Сергій Лещенко одружився 9 вересня 2017 року. Дружиною політика стала російськомовна особина Анастасія Топольська, відома як DJ Nastia. Весільна вечірка відбувалася на ВДНГ в оранжереї. Усього святкували не більше 40 осіб.

Дружина Лещенка має своєрідні музичні смаки й погляди на гуманітарну політику в Україні. Скажімо, 31 жовтня 2016 року Топольська назвала народних депутатів “дебілами” за ухвалення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, яким запровадили квоти для україномовного продукту на радіо. Однак після того, як їй нагадали, що її коханий сам є в переліку тих “дебілів” і допис у Фейсбуку викликав обурення у громадськости, вибачилась за сказане.

17 травня 2018 року привітала українців з “днем вишивати” замість “дня вишиванки”. Через обурення в коментарях видалила свій пост.

Раніше Топольська неодноразово їздила розважати публіку країни-аґресора. Однак у 2020 році ґастрольна діяльність опинилися під загрозою для неї через пандемію. Водночас діджейка знайшла вихід. На початку вакцинаційної кампанії в Україні Топольська отримала щеплення препаратом Covishield. Вакцинація відбулася 9 березня.

Топольська поточнила, що отримала щеплення “завдяки наказу МОЗ, який дозволяє вакцинувати публічних особистостей із залишків відкритого флакона для медпрацівників”.

Ідеться про наказ Міністерства охорони здоров’я, згідно з яким в Україні дозволили вакцинувати проти COVID-19 громадських діячів, діячів культури і спорту, лідерів релігійних громад тощо. Це вирішили робити, щоб популяризувати щеплення, у випадках, якщо будуть залишки доз вакцин. Наразі дію цього наказу зупинили.

Дружина Лещенка висловила думку, що їй “пощастило стати однією із щасливчиків”, які вакцинувалися.

Активісти ГО “Відсіч” 2019 року зауважували, що Лещенко не їздив на фронт і не допомагав армії. “І взагалі війні він не приділяє уваги, тому що для нього головний ворог не в Кремлі, а корупція, яку він скрізь суне в усіх випадках, навіть коли його на цій корупції ловлять. Навіть у своїх “зашкварах” Лещенко завжди винуватить якихось корупціонерів”, – таку тезу поширила “Відсіч”.

Щодо головних “зашкварів” Лещенка називають купівлю ним квартири в Києві вартістю 7,5 млн грн і площею близько 200 м². За його словами, частина коштів на покупку квартири – його заощадження як колишнього співвласника видання “Українська правда”. Крім того, половина суми – це позика від ще одного засновника УП Олени Притули терміном на 10 років. Ще частину нардепу нібито позичила його тоді ще дівчина Анастасія Топольська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *