АренаВізії

Зеленський вакцинувався звичайною водою

Саме такий месидж, очевидно, намагались донести до суспільства друзі президента, які ще не пішли у політику, а поки лишились у шоу-бізнесі і вважають, що вдало жартують.

Так напередодні прес-конференції президента “Квартал-95” заспівав пісеньку про “вакцину, яку винайшли в Європі, а зробили в Делі”, а сам Зеленський розповів журналістам про “тероризм” всередині країни.

“Я вакцинувався “ковішилдом”, щоб бути разом зі своїм народом, але і хотів, щоб Індія бачила, що ми не ображаємо їхню вакцину, а президент вакцинується саме “ковішилдом”. Щоб хоч якось боротися з інформаційною війною, як не тільки ззовні, але і всередині країни. Це про внутрішній тероризм”.

Зеленський вже за звичкою знайшов купу винних у пандемії та проваленій вакцинації і зовсім забув, як сам обіцяв, що “навіть якщо вона (вакцина – ред.) буде готова наступного року, Україна має бути серед перших країн, які матимуть змогу закупити вакцину. Ми повинні думати про це вже зараз. Весь світ шикується в черги”.

Згідно логіки друзів президента і колишніх колег по цеху, можна зробити висновок, що вони теж беруть участь у “внутрішньому тероризмі”, розповсюджуючи фейки про CovieShield, співаючи про те, що це звичайна вода.

В той же час, чи то конкурент, чи то колега “Кварталу-95”, “Дизель шоу” теж не пасе задніх і провадить власну кампанію проти вакцинації, яку помітили журналісти. Так “Телебачення Торонто розкритикувало один з випусків “Дизеля”, де  актори “влучно жартували” про невдаху-міністра, який провалив вакцинацію, оскільки ж він єдиний, мабуть відповідав за це, про “нормальну вакцину”, ймовірно, маючи на увазі Спутник V, оскільки вони повідомили, що “в Україні закрили кілька каналів, тільки б українці не дізнались, що нормальної вакцини у нас нема”.

“Дізель шоу” не залишається в боргу і подає до суду на журналістів, мовляв ті незаконно використали авторські матеріали, які є об’єктами “права інтелектуальної власності, що належать “Дизель Студіо”” та вимагає від “Телебачення Торонто” негайно усунути порушення і припинити публічне розповсюдження фрагментів телевізійної передачі “Дизель Шоу”.

Гумористичний проєкт “Дизель Студіо” погрожує проєкту “Телебачення Торонто” судом. Про це “Дизель шоу” повідомило в коментарі Радіо Свобода.

У “Телебаченні Торонто” заявили, що використання фрагментів чужих авторських творів без попереднього дозволу передбачене 21-ю статтею закону України про авторське та суміжні права. Проєкт наголосив, що зазначав авторство “Дизель шоу”.

Єдине, що можна додати, вакцинація, якість вакцин, доцільність вакцинування – це питання виключно фахівців. Можна погодитись із “Телебаченням Торонто” у тому, що може так статись, що смерті якоїсь частини людей, тої невибагливої і недалекої аудиторії “Дизель шоу”, буде саме на совісті наших “гумористів”. Було б чесно, якби, і “Квартал-95”, і “Дизель шоу” повідомили, чи всі вони відмовились від вакцинації, чи вакцинуватимуться, якщо того вимагатимуть при перетині кордону.

І поки президент розповідає про “внутрішній тероризм”, а “слуги” на різних ефірах звинувачують Порошенка у підриві довіри до вакцини, “гумористи” роблять все можливе, щоб українці залишались із свідомістю на рівні первісних племен, які вірять, що боги їм допоможуть, а “оті вакцинатори проводитимуть над нами експерименти бо ми для них піддослідні кролі”.

Замість висновку напрошується цитата справжнього гумориста-сатирика Жванецького про те, що “дурні дуже люблять карати розумних. По-перше, себе піднімають. По-друге, розумніше виходять. По-третє, всі бачать, хто головний. Єдине — потім не знають, що робити”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *