Арена

Президент України і тренер збірної похвалили футболістів, які програли Англії 4:0

Українські футболісти пропустили чотири голи у власні ворота від англійців, тому збірна України залишає Євро-2020.

Андрій Шевченко пояснив, що команда “не дограла”.

“Сьогодні найбільшу роль зіграли епізоди, де ми не дограли. Особливо на другому поверсі, де ми знали, що у Англії є перевага.

Втратили Кривцова, і він міг скласти їм конкуренцію в повітрі. Для нас відчутна втрата. Пропустили на старті першого і другого тайму – це моменти, де ми не дограли”, – сказав тренер збірної.

Україна отримала перший гол вже на четвертій хвилині першого тайму. На 46-й хвилині після виконання стандарту Гаррі Магуайр ударом головою робить рахунок 2:0, а вже за кілька хвилин рахунок стає 3:0. Четвертий гол збірна України отримала на 63-й хвилині.

Після 0:4 гравці ще робили спроби щось створити в атаці, але вони виглядали млявими та не конкурентними.

У півфіналі турніру Англія гратиме з Данією.

Президент України Володимир Зеленський сказав, що йому не соромно за збірну.

“Жодна поразка не зламає Україну! Біль мине, рани загояться, ми будемо достатньо сильними, щоб підвестися і йти далі! Нам прикро, боляче, але не соромно! Україна завершує цей турнір у топ-8 найсильніших команд Європи. Ми здобули кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія та багато інших”, – написав президент у facebook.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *