Арена

Російські найманці обстріляли мирне населення на Луганщині

Російські окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли населених пунктів Луганщини поблизу лінії розмежування.

Зокрема, 17 серпня російські найманці поранили жінку із Золотого-4, яка потрапила до лікарні. Про це заявив очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

“Ворог продовжує підступно обстрілювати підконтрольні українській владі території. Останнім часом все частіше страждають мирні жителі та їх помешкання. 17 серпня російсько-окупаційні війська поранили жінку із Золотого-4, яка потрапила до лікарні. Навіть не уявляю, як в такій небезпеці через два тижні нашим дітям йти до школи?! В яких умовах небезпеки їм доведеться навчатися?” – заявив Гайдай.

За його словами протягом минулої доби (17 серпня – ред.) ввечері зі сторони Золотого-5, яке розташоване на непідконтрольній території, здійснені обстріли позицій ЗСУ та населених пунктів з мінометів та протитанкових гранатометів.

У пресцентрі адміністрації зауважили, що внаслідок цього жителька Золотого-4 1973 року народження, яка проживає на вул. Перша Вільна, отримала мінно-вибухову травму, множинні уламкові поранення лівого передпліччя, плечового та колінного суглобів, лівої стопи. Її госпіталізували до лікарні в Лисичанську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *