Арена

“Агрофюрер” пояснив, чому люди в країні житимуть гірше

Лукашенко заявив, що “колективний Захід націлився на зміну влади в Білорусі”.

“Хочу звернути увагу: ситуація залишається напруженою і нам заспокоюватися вона не дає. Вам краще за інших відомо, що невдала спроба державного перевороту не змінила планів противника.

Колективний Захід продовжує втручатися у внутрішні справи країни, націлившись на зміну влади, а найнебезпечніше для нас – знищення незалежності нашої держави. Це ми повинні пам’ятати. Розуміти і відчувати кожен день і кожну годину…

Задіюються санкції. Фінансуються протести, екстремізм, тероризм. Підбираються і готуються бойовики. Ми це не просто знаємо, ми з цим працюємо”, – повідомляє держінформагентство БЕЛТА.

Лукашенко підкреслив, що в сучасних умовах на співробітників КДБ покладається завдання “щодо забезпечення стабільної соціально-політичної обстановки, захисту країни від зовнішнього деструктивного впливу”.

Звертаючись до офіцерів і генералів, які були присутні на заході, Лукашенко підкреслив, що білоруські чекісти “внесли вагомий вклад у захист країни і людей від масштабних зовнішніх і внутрішніх загроз”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *