Арена

ЗСУ отримали модернізовану зброю, яка може завдати прикрощів окупантам

Комплекс українського виробництва ракетна система залпового вогню “Вільха-М” було модернізовано та випробувано на Одещині.

Як повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України “АрміяINFORM” комплекс отримав ракети зі збільшеною дальністю польоту.

“Модернізована ракетна система залпового вогню “Вільха-М” – це розробка конструкторів ДП “Державне Київське конструкторське бюро “Луч” у співпраці з іншими державними та приватними підприємствами оборонно-промислового комплексу України”, – йдеться у повідомленні.

Між тим, українське військо вже отримало на озброєння комплекс “Вільха”, а новий зразок “М” відрізняється новими ракетами зі збільшеною дальністю польоту, виробництво яких організовано в Україні за замкненим циклом.

Пуски здійснюються з одного з полігонів на Одещині. Модернізовані ракети калібру 300 мм вражають наземні цілі на відстані у понад сотню кілометрів.

Роботу комплексу та результати стрільб за багатьма параметрами оцінюють спеціалісти державної приймальної комісії. На підставі зібраних даних вони відпрацюють пропозиції щодо прийняття цього зразка на озброєння у військах.

Фото: АрміяINFORM

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *