Арена

Нахабний підліток, який убив людину, може уникнути покарання

16-річному підлітку, який став винуватцем смертельної ДТП на Гагаріна у Харкові 26 жовтня, винесли підозру.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, 16-річний підліток за кермом “Інфініті” в’їхав на величезній швидкості у “Шевроле Авео”, за кермом якого перебував 58-річний чоловік. Підліток рухався на червоний сигнал світлофору.

Внаслідок аваріїводій Шевроле загинув на місці. Троє пасажирів “Інфініті” – двоє чоловіків віком 19 років та 16-річна дівчина – були госпіталізовані з тяжкими травмами. Пізніше один із 19-річних хлопців загинув у лікарні.

Харківські ЗМІ повідомляють, що машину неповнолітньому водію нещодавно купили батьки.

16-річний хлопець вихвалявся подарунком у Instagram, де публікував багато фото та історій з нічними поїздками Харковом на великій швидкості.

У одному з відео він показав, як обматюкав патрульного. Але зараз цей ролик видалили.

Поліція повідомляє, що винуватцю ДТП загрожує до восьми років в’язниці та позбавлення права керувати автомобілем. Слідчі дії тривають.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook  депутат Харківської міської ради Ігор Черняк, до 16-річного винуватця смертельної ДТП Миколи Харківського можуть застосувати амністію за відповідним законопроєктом до 30-ї річниці Незалежності України. Верховна Рада може ухвалити відповідний документ найближчим часом.

Фото: Харківська прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *