Арена

Мешканці Немішаївської громади щодня роблять героїчні вчинки, поки чекають ЗСУ

У Немішаївській громаді, яка на сьогодні є окупованою рашистами територією, де вони, так би мовити, окопались та займаються терором мирних жителів, немає газу, світла, води, продуктів та медикаментів. Мешканці не мають змоги евакуюватись.

В той же час, голова ОТГ Петро Перевозник дав інтерв’ю виданнюю “Моя Київщина”,  де розповів про блокпост орди в Микуличах (населений пункт поряд з Немішаєвим, – ред.) та ворожі “Гради” у Мироцькому (село біля Немішаєвого по Варшавській трасі, – ред.), та іншу техніку, яка гатить по Гостомелю та Бучі.

Пан Перевозник зазначив, що люди, які залишились у селах заважають ЗСУ “зачистити” московитів.

“Основна маса людей виїхала. Два рази був наданий коридор, через який ми з двох населених пунктів вивезли приблизно до двох тисяч чоловік, багато виїхало самотужки. Наразі важко обліковувати скільки людей залишилось, але приблизно це третя частина. Це в основному ті, що не могли покинути господарство. Цим вони створюють нам невеликі проблеми, тому що ЗСУ не можуть спрацювати в повну силу, тому що в населених пунктах знаходяться люди. А орки, користуючись цим, ставлять там свою техніку і ходять там як вдома. Грабують будинки. Вчора, наприклад, винесли з будинку мого сина все що там було. Крім того ходили шукали мене. Навіть у мене вдома були”, – розповів очільник ОТГ.

Зазначимо, що мешканці громади не надто задоволені очільником, який, за їх словами, втік з місця та ховається у більш безпечних місцях країни. В той час, коли Петро Перевозник “героїчно” виступає у пресі, на місці, в окупації під обстрілами, ризикуючи щодня життям, за інформацією очевидців, допомагають директорка однієї зі шкіл Немішаєвого, персонал школи, а також у себе на місці і директор місцевого коледжу.

Фото: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *