Арена

Свавілля Черкаської ОВА безкарно продовжується

Питання помсти? На Канівщині всі депутати міськради отримали повістки до військкомату!

Четвертий місяць український народ веде героїчну боротьбу проти російських загарбників. ЗСУ, ТрО, силові структури, прості українці день і ніч роблять все для того, щоб наблизити Перемогу. Безперечно, всі ми сьогодні пишаємося лідером нашої країни, який у критичний момент виявив себе, як справжній гарант збереження держави. Приємно спостерігати і за командою Володимира Зеленського. Уряд, Верховна Рада ще ніколи не працювали в такій критичній ситуації, але вже всім довели, що ми, українці, варті того, щоб нас поважали.

На окремих фронтах працюють голови обласних військових адміністрацій: Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та чимало інших, котрі знайомі практично кожному українцеві як символ справжніх патріотів, котрі фактично разом із воїнами перебувають у самому пеклі війни.

Але є і у нас цікавий приклад – керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. Знаходиться за сотні кілометрів від лінії фронту, однак і тут виявляє себе. Після призначення у лютому, перше, чим запам’ятався, так це сумнівним оточенням, яке враз з’явилося біля нього. Тут тобі і криміналітет, і «порошенківці» та інші «патріоти», які скучили за «бюджетним коритом». Як результат – скандал із бронежилетами, які начебто мали бути спрямовані безкоштовно на потреби ЗСУ, проте якимось чином з’явились у магазині.

Скандал із відомим депутатом Антоном Яценком також не прикрашає керівника ОВА. Організація групи активістів з посипанням борошном парламентаря дуже не красить колишнього розвідника.

Окрема ситуація в Каневі. Тут з подачі Ігоря Івановича вирішили «підсилити» громаду і на посаду першого заступника міського голови почали «пропихати» людину, яка живе від міста майже за сто кілометрів і у проблемах Канева розбирається, як автор цього тексту в чукотському балеті. Коли ж канівчани збурилися і більше десяти громадських організацій написали гнівний лист до керівництва Держави, на сесії депутати вирішили не розглядати це питання. У свою чергу обласний керівник пішов перевіреним шляхом, вирішивши, що найкраще – не діалог із громадою, а елементарна помста. У понеділок, 13 червня, практично всім чоловікам, депутатам Канівської міської ради, вручили повістки у комісаріат. Тут особливо не посперечаєшся. Але коли біля комісаріату стоять одночасно півтора десятки депутатів, це обов’язково потрібно фотографувати та поширювати у соцмережах?! Навіщо? Щоб більше ніхто не сумнівався у правильності рішень «великого начальника»?!

А чим же ще має займатися очільник області, яка далеко від фронту і, слава Богу, не потерпає від орків? Навіщо думати, як забезпечити армію, як допомогти аграріям із пальним, як відновити роботу промислових підприємств, як соціалізувати переселенців? А нічого в перелічених питаннях не думається і не робиться. Я бачу все, я спостерігаю. Легше ж просто залякувати «інодумців»…

Невже для цього президент призначав людину в область?

Олена Безугла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *