Арена

Військові чиновники завели українських чоловіків у глухий кут

Сьогодні в Генштабі повідомили про те, що військовозобов’язаним та резервістам для виїзду в іншу область країни потрібен дозвіл військкомату.

Згодом правила виїзду військовозобовʼязаних та призовників за межі районів і областей прокоментував Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, наголосивши, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб упродовж найближчих днів з боку військового командування не надавалося.

“Шановні громадяни – призовники та військовозобов’язані! Нагадую, триває війна. Ви потрібні своїй державі! Всі, хто досі не стоїть чи не поновився на військовому обліку, мають це зробити. Ті з вас, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у ТЦК”, – написав Залужний.

Пізніше з’явилась інформація про те, що дозвіл у терцентрах комплектування та соціальної підтримки потрібен лише для виїзду за межі областей.

Такі заяви викликали нерозуміння у суспільстві, тому прокоментував ситуацію і президент Зеленський.

“Сьогодні в суспільстві було багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ про затвердження порядку отримання якихось дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів… Я доручив міністру оборони, начальнику Генерального штабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі…”, – сказав Зеленський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *