Арена

Росія знову довела, що вона добре воює з мирними і беззбройними людьми

В неділю, 11 вересня, рашисти  завдали масованого ракетного удару по сходу України, пошкодили об’єкти критичної інфраструктури.

На думку пані посла США Бріджит Брінк, це така відповідь Росії на успіхи ЗСУ.

«Очевидна відповідь Росії на звільнення Україною міст і сіл на сході: запуски ракет з метою знищення критично важливої цивільної інфраструктури», – написала Бріджит Брінк.

Через завдані пошкодження вчора не було світла у двох обласних центрах – Харкові та Сумах, а також на території цих областей. Часткові відключення у Дніпрі та громадах Дніпропетровщини та Запоріжжя, не було світла у Кременчуці на Полтавщині.

Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк написав, що «прямі умисні удари по критичній цивільній інфраструктурі – це безумовний прояв тероризму Росії та її бажання масово залишити мирних громадян без світла й тепла». Він назвав це «боягузливою “відповіддю” за втечу власної армії з поля бою».

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *