Арена

Ексгумація тіл у Лимані: дістали тіла дітей, наймолодша була народжена 2021 року

У деокупованому Лимані триває ексгумація тіл із місць масового поховання. Поліціянти виявили тіла чотирьох дітей на кладовищі, ще одного хлопчика мати поховала у дворі. Усі діти загинули від осколкових поранень унаслідок російських обстрілів.

Правоохоронці дістали зі стихійних могил дівчаток 2021, 2019 і 2008 років народження, а також хлопчиків з 2011 і 2012 років народження. Двоє найменших загиблих у результаті російських обстрілів – сестри, яким було 1 і 3 роки відповідно.Зазначається, що після судово-медичної експертизи дітей перепоховають.

“Два тижні тривають слідчі дії в Лимані – на місці найбільшого масового поховання в деокупованій частині Донеччини. Також правоохоронці вилучають тіла з одиночних захоронень у дворах і на городах. Слідчо-оперативні групи працюють безперервно, розшукують і опитують рідних, встановлюють історію всіх загиблих”, – написали в пресслужбі.

Станом на 18 жовтня лише в Краматорському районі ексгумували 131 цивільного мешканця (серед яких 67 чоловіків, 56 жінок, 5 дітей, стать 6 осіб не встановлено) й 35 військовослужбовців ЗСУ.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *