Арена

З Бахмута поліціянти врятували дитину, яка втратила родину

8-річний Богдан залишився в Бахмуті сам під обстрілами в районі, куди практично немає доступу, тато й мама загинули на вулиці під час артилерійського удару.  Жінка була на 7 місяці вагітності.

Правоохоронцям вдалося забрали дитину з-під вогню. Зараз Богдан перебуває у безпечному місці, по нього вже їдуть рідні, повідомляє пресслужба Національної поліції України.

“До поліції надійшла інформація про те, що в Бахмуті потребує екстреної евакуації дитина. Район, де мешкав хлопчик, – під постійними ударами росіян, а шляхи до нього зруйновані, дістатися туди майже неможливо. Попри це, було організовано рятувальний рейс. До складу екіпажу увійшли начальник відділу превенції, парамедики, працівник служби у справах дітей”, – розповіли у Нацполіції.

А також зазначили, що частину дороги довелося долати пішки, залишивши броньоване авто. Співробітники поліції розшукали дитину, яку прихистила сусідка. Як виявилося, декілька днів тому батьки залишили сина під опікою знайомої та вирушили на похорон до свого родича. У цей момент поряд вибухнув снаряд – подружжя загинуло від осколкових поранень.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *