Арена

Вперше за останні 15 років американський президент приїхав до України

Американський президент заявив, що приїхав до Києва у річницю вторгнення, щоб зустрітися з Зеленським “для розширеної дискусії щодо нашої підтримки України”.

20 лютого неочікувано прибув до Києва Джо Байден, під час його візиту почалась повітряна тривога. Зустріч відбувалась за безпрецедентних заходів безпеки. На багатьох вулицях Києва заборонили рух транспорту. У центрі людей попросили не відкривати вікон.

Президент України та перша леді зустріли Байдена біля Маріїнського палацу, а пізніше, під звуки сирен чергової повітряної тривоги він провів до години часу в Михайлівському Золотоверхому соборі, зустрівся з Епіфанієм, а потім прогулявся біля цієї святині столиці.

Згодом Джо Байден вшанував пам’ять українських військових, загиблих у війні з Росією

“Коли Путін розпочав вторгнення майже рік тому, він вважав, що Україна слабка, а Захід розділений. Він думав, що зможе пересилити нас. Але він глибоко помилявся”, – заявив Байден у Києві.

Фото: ОПУ

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *