Арена

Ворог намагається оточити Авдіївку з півночі та півдня

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що Авдіївка залишається другою складною ділянкою фронту після Бахмута.

Про це він сказав в етері телеканалу “Еспресо”.

“Противник намагається перенести головний наголос та свої зусилля на оточення Авдіївки. Ворог намагається просуватися з півночі й півдня. Авдіївка починає нагадувати Мар’їнку, яка повністю зруйнована. В Авдіївці залишається близько 2 тис. цивільних громадян, але частина з них й далі хоче залишатися в місті. Відключення мобільного зв’язку в Авдіївці є одним з елементів посилення наших засобів оборони”, – підкреслив Згурець.

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express також додав, що ситуація на Бахмутському й Авдіївському напрямках схожа.

“Контроль логістичних шляхів залишається за українськими військовими. Лінія фронту не змінюється. І це свідчить про те, що й далі можна утримувати ці складні ділянки фронту, розуміючи стратегічне завдання – знищення ворожої сили й підготовку резервів”, – пояснив Згурець.

Вранці в суботу, 25 березня, кацапські покидьки завдали удару двома ракетами по Авдіївці Донецької області. Одна влучила у промислову зону, друга – у центральну частину міста, де багатоповерхові будинки.

26 березня рашистські війська випустили по місту Авдіївка Донецької області дві ракети. Унаслідок обстрілу пошкоджені дві багатоповерхівки.

26 березня голова військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш заявив про евакуацію співробітників комунальних служб і просить жителів також виїжджати

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *