Арена

Україну попередили про нову загрозу з боку рашистів

Співробітники розвідки США попередили, що Московія за допомогою Ірану будує в країні завод з виробництва безпілотників, який може мати значний вплив на війну в Україні після його завершення.

Як повідомляє CNN, аналітики з розвідувального управління Міноборони США повідомили невеликій групі репортерів під час брифінґу в п’ятницю, що завод з виробництва безпілотників, який зараз будується, забезпечить московитів новими запасами безпілотників, які «значно більші», ніж ті, які вона могла закупити в Ірану.

Коли об’єкт буде завершено, ймовірно, на початку наступного року, нові дрони можуть мати значний вплив на перебіг війни, попереджають аналітики.

Вони стверджують, що Іран реґулярно переправляє обладнання до Московії для допомоги у будівництві об’єкта. За даними аналітиків, на сьогодні Іран надав рашистам понад 400 безпілотників Shahed 131, 136 і Mohajer – запаси, які московити майже повністю вичерпали.

Московія переважно використовує безпілотники для нападу на критично важливу українську інфраструктуру та виснаження протиповітряної оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *