Арена

Восьмирічного Івана Козиря вбили рашисти в селі Гроза

Відомо про 59 мирних людей, яких рашисти вбили в селі Гроза 5 жовтня.

Вчителі, медсестри, пенсіонери, цілі сім’ї… Люди одного роду. Їхні сусіди й односельчани. Всі – місцеві жителі.

Московські військові злочинці вбили восьмирічного хлопчика Івана Козиря.

Фактично окупанти знищили майже всю родину Козирів.

Нагадаємо, 5 жовтня в селі відбувалися поминки за загиблим воїном Андрієм Козирем.

Вбито його сина Дениса Козира, 24 роки, колишній військовослужбовець, проживав у Харкові. Його доньку Лізу, 22 роки, проживала в Польщі, приїхала до України з мамою за день до поховання батька. Його дружина Аліну Козир, 44 роки, працювала за кордоном у Польщі, приїхала до України за день до поховання чоловіка.

Вбито дідуся Дениса Козиря Миколу Гриба, 66 років, пенсіонер (тато Аліни Козир); його бабусю Ніну Гриб, 64 роки, пенсіонерка (мама Аліни Козир). Його дружину Ніну Козир, 20 років, працювала лаборантом і навчалась у Харківській гуманітарно-педагогічній академії. Загинули мама Ніни – Людмила Чегодаєва, 40 років, організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Грозянського сільського клубу, волонтерка; бабуся Ніни – Кільзайда Таран, 63 роки, пенсіонерка, мама Людмили Чегодаєвої.

Загинув Анатолій Козир, рідний дядько Андрія Козира, якого ховали того дня, 69 років – пенсіонер. Вбита його донька Ольга Пащенко-Козир, 34 роки, двоюрідна сестра Андрія Козиря, без мами залишився неповнолітній син. Загинув син Анатолія Козиря Ігор, 36 років, волонтер, будівельник, двоюрідний брат Андрія Козиря. Приїхав зі своєю дружиною, яка вижила, їхній син восьмирічний Іван Козир загинув.

Також загинув Максим Сірокуров, 25 років, приватний підприємець, троюрідний брат Денису й Лізі Козирям; вбита його дружина Аліна Сірокурова, 23 роки, майстриня з нарощування вій. Виховували синів – 2 і 4 років. Проживали в сусідньому смт Шевченкове.

Загинули Іван Гриб, 68 років, пенсіонер, рідний брат тестя Андрія Козиря, і Єва Яременко, 70 років, пенсіонерка, рідна сестра тестя Андрія Козиря…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *