Арена

“Слуги” не коментують ДТП Трухіна, щоб нікому не нашкодити – Арахамія

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що будь-яка реакція фракції на ДТП за участі їх колеги Олександра Трухіна може розцінюватись як втручання або тиск на розслідування.

“ДБР зараз шукає всіх свідків, вони запросили там камери, відеореєстратори, аналіз ДНК і таке інше. Тобто коли будуть ці експертизи, тоді ми разом з вами зможемо побачити що трапилось, хто там винен.

Бо зараз будь-яка наша реакція може бути сприйнята чи як спроба захищати пана Трухіна,чи спроба навпаки нападати, якийсь пресинг на слідство. Ми не хочемо ніякого впливу на слідчий процес, нехай це буде повністю об’єктивне розслідування”, – сказав Арахамія на брифінгу після з’їзду партії.

Лідер “слуг” нагадав, що одні свідки ДТП кажуть, що за кермом був нардеп, а інші це заперечують, тому у фракції чекають на результати розслідування.

Раніше ЗМІ повідомляли, що перебуваючи напідпитку, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва, але згодом близько 30-ти медіа “почистили” повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб. У протоколах поліції, зроблених з місця ДТП за участі Трухіна, водієм його автівки значиться інша людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *