Арена

Відчинилася скриня Пандори зі всіма кварталівськими чортами

“95 Квартал” ніколи не вмів жартувати, це завжди була тупа пародія на жарти, у центрі яких був недолугий українець. Роль останнього довгий час грав або сам Зеленський, або Кошовий, або вони у дуеті.

Таку думку висловив журналіст Сергій Руденко.

“Ці недолугі українці до 2014 року були головною приправою для довбойобів із Москви – кіркорова, галустяна, баскова, лоліти, корольової. Всіх тих, хто зараз підтримує путіна. Всіх тих, хто вів проти нас гуманітарну війну, а зараз підтримує “есвео”. Всіх тих, кому Квартал допомагав “чесати” концертами міста.

Увесь Квартал був поза активними подіями в Україні. Більшість із них виросли і сформувалися в КВНі Маслякова, який з 91-го став частиною російського шоу-бізнесу. Його частиною довгий час був і Квартал.

І їм треба сьогодні вибачатися не лише за “сіСкадовськ”, а за те, що вони довгий час були частиною гібридної війни росії проти України.

Як зрештою має вибачатись і той же Дмитро Гордон, який 24 роки тягнув у свої телеефіри кобзонів, розенбаумів, кримінального авторитета “Япончика” та інших.

Як зрештою – і власники і телеменджери українських телеканалів, які тягнули сюди бідних насть, кадєтів та інше лайно.
Як зрештою – і учасники книжкового ринку, які тягнули сюди донцових, прілєпіних, устінових etc.

“СіСкадовськ” відкрив скриню Пандори. Зі всіма кварталівськими чортами. Бо вимагати президентові змін від суспільства і не вимагати зміни “репертуару” своїх же кварталівців, далі вже не вийде. Жарти закінчилися”, – написав Руденко в своєму блозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *