Візії

Рашисти готуються до епідемії холери

Дюже цікаво зараз на расії. Ну, про те, що там кожен день щось горить-вибухає-палає-падає то вже писати якось не комільфо. Уся стрічка новин з ранку до вечора це перекличка Білгорода з Воронежем та іншими “очагами хлопков” по росії. Й все ж є дещо цікаве, окрім підготовки до параду дідов на палицях, на росії готуються до епідемії холери та вчать студентів копати могили.

Ну, новину про студентів-копачів, ми обійдемо, в мордорі ще не таке викладають у навчальних закладах.

А ось новину про очікувану на росії епідемію холери, я дослідила, тому пропоную вам трішки конспірологічних досліджень.

Цікаво, що підготування до епідемії холери йде у прикордонні росії, тобто на кордоні з Україною. Це самі ті області, де зараз усе ото горить-палає-вибухає. Є версії ситуації, які виникли після моніторингу цих районів.

Це райони, де звозяться 200-ті раїсіянти, що добре загоріли у степах й лісах України. З похованнями не справляються, тому дуже багато 200-х чекають свого часу у стані розкладу.
200-х раїсіян так багато, що їх там прикопують у траншеї, ними завалено морги й склади, звісно це небезпечно саме з епідеміологічних причин.

На жаль, окрім зажмурених строчників та контрактників з армії расії та “мобілізованих” з “лднр” там ховають й загиблих з Маріуполя, щоб приховати злочини.

Тому перша версія, це ось, реальність буття. Масові поховання та недбалість при похованнях можуть спричинити розповсюдження холери.

Сюди я б віднесла й версію, що холеру можуть розвозити по расії уражені бійці та поранені раїсіянти, що повертаються на росію з Маріуполя чи інших місць, де через масову загибель людей, спричинену обстрілами та окупацією расією виник загрозливий стан з епідеміологічної ситуації.

Але не виключено, що з боку расії готується застосування біологічної зброї масового ураження. Бо ж усі вже очікують, що пуцлер оголосить 9 травня подарунок раїсіянтам – третю світову, війну усім країнам Заходу, НАТО, США та загальну мобілізацію по расії, тому перед оголошенням щось жахне: або по своїм, тобто по росії, щоб звинуватити світ у розв’язанні третьої світової війни та зняти з себе обвинувачування, або жахне дійсно по Україні чи странам НАТО.

У будь-якому разі, ви вже зрозуміли, що ось ця новина, заслуговує на увагу та дослідження.
Воно ж реально, вибачте, іопнутенаусюголову. Йому давно байдуже, що холера чи чума викосить піврасії. Баби ще нарожають, але це вже не точно.

Ну й остання версія, це штучно створена на расії епідемія холери, як прикриття капітуляції та втечі з поля бою погризеної вже на 65% “другої армії у світі”. Цю версію називають, як реальний вихід пуціна з війни, щоб зберегти обличчя й крімлю й особисто пуцлера. Мовляв, яка вже там спецоперація в Україні, “пусть им там будет плохо без нашего освобождения, у нас родина в апасносте, все домой, все на борьбу с холерой, снимайте санкции, везите гумку, спасайте росию”. Бо расії треба тепер не тільки красіво унести ногі, а й стати жертвою, щоб її пожаліли та зняли санкції. Гуманітарна криза (не має чого кушаць) не пройде. Це у кремлі вже розуміють. А ось епідеміологічна небезпека рівня епідемія, це може світу зайти, бо розповсюдження шалене, бо світ має постравмат після ковідної пандемії, будь-яка епідемія налякає світ ще дужче, ця ситуація може стати новиною намбер ван у світі й трошки посунути новини про геноцид українців та сотні тисяч знищених расією українців.

Ось такі новини. Цікаво, але на расії, на ці підготування мало хто звертає увагу. Хоча ростовчани вже закатують істерики щодо відсутності бомбосховищ у місті, дивну роботу ППО та часті “хлопки” по усьому прикордонні. Ковідні санітарні норми тут ігнорувало 95% населення, вода,як в ОРДЛО так й по прикордонню расії, річ умовна, її подають по годинах та не усюди, руки мити тут не дюже навчені, тому не здивуюсь, якщо їх накриє. Цікавить причина різкого всплеску на расії холерної теми. Але більше й особливо цікавить те, чи готові ми до такого розвитку подій, чи знову в нас шашлички й “ненагнітайте”?

Щодо холерної теми, то от мені не сподобалось, як її впевнено подають раїсіяни. По ядерній темі такого не було, то знала, що у ордлобовдурів все ж є розуміння, що “взелететь то оно взлетит, но может упасть сразу и у нас”. А от по темі біологічної зброї… Той, хто досліджував тему ковіду на расії, мене зрозуміє “ковид православних не берет, деды руки не мыли и не болели, ковид только для днк европы, прививка -зло”…Тобто розуміння, що таке вірус-інфекція-епідемія в них немає.

Те, що холерну тему тягають саме по прикордонню расії, це напружує.

Якщо щось запустять на росіяндії, щоб тіпа “в нас епідемія, ми війну закінчили, ми у доміку”, то це може й зіграти, й дати пуцьке “вийти з спецоперації з красівою легендою”, але бахне, й по нам, й по білорусам. Як би й лякає, як би й ні, я кіз мию так, що раїсіянтам й не снилося, то ми впораємося, а ось мскльськінемийки-ні. А саме у цих областях така концентрація оркоармії, що… Як представлю, як ці холерні дристуни будуть у танках їздити 🙂

Але уважність й бденіє, то на війні гарна річ.

Олена Степова, літераторка

Мову автора збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *