Арена

Людям потрібно сказати правду про тяжку зиму, яка невпинно наближається – нардеп

Давайте говорити правду про те, що Україна не має сил на великий контрнаступ, крім того нас очікує дуже тяжка зима.

“У нас немає переваги у повітрі, немає переваги в артилерії. У нас є перевага у високоточній артилерії, у мужності ЗСУ. У Пентагоні кажуть, що за 10-тибальною шкалою ЗСУ можна оцінити на 12 балів. Та лише на цьому ми не зможемо звільнити велику територію. Не забуваймо, що попереду надзвичайно тяжка зима, надзвичайно тяжка. Адже вірогідність атак Росії по ключовій інфраструктурі дуже висока. Росія може вдарити по теплоелектростанціях у великих містах, по великих трансформаторних підстанціях. Великі міста можуть залишитись без централізованого опалення, з перебоями в електроенергії”, – пояснив народний депутат Олексій Гончаренко.

Він нагадав, що ЗАЕС виробляє чверть електрогенерації України, це колосальний об’єм і закликав владу вийти і попередити про це людей.

“Люди, будь ласка, буржуйки, дрова, хтось подумайте про можливість переїзду в якесь село перезимувати. Десь може варто об’єднатись кільком сім’ям в одній квартирі чи будинку, а інше помешкання закрити на ключ. Сьогодні тепло, але час біжить швидко. Найкращий російський генерал – це зима. І саме на морозну зиму розрахунок Путіна сьогодні, і для тиску на Європу, і для тиску на Україну. Давайте сьогодні говорити про це людям, щоб вони були готові”, – розповів Гончаренко у своєму відео-блозі.

Депутат закликав чиновників більше не “втішати” громадян розповідями про те, що все буде добре і вже скоро, а говорити громадянам правду і готувати їх до можливих важких рішень у їхньому особистому житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *