Арена

Тупицький прагне гарного життя, навіть, якщо воно незаконне

Голова КСУ Олександр Тупицький, якому слідчі ГБР повідомили про підозру, незаконно продовжує жити в державному санаторії в Конча-Заспі.

Як повідомив директор санаторію Олександр Гурін телеканалу Україна 24, Тупицький і ще двоє судей КСУ відмовляються залишати орендовані приміщення, незважаючи на те, що з ними розірвали договір через борги за квартплату, псування державного майна і самовільне захоплення землі. Вони чинять опір, подають позови до районних судів і не хочуть вивозити свої речі.

За словами директора санаторію, Тупицький не платив 5 місяців за користування і 6 місяців за комунальні послуги. Заборгованість становила майже 80 тисяч гривень. Річна зарплата глави КСУ становить до 5 мільйонів гривень. Борг він в результаті оплатив після рішення про виселення.

“Він далі продовжує блокувати наше рішення про звільнення цього будинку шляхом розміщення своїх особистих речей в цьому будинку”, – розповів Гурин.

Також в санаторії жив син судді КСУ Олександр Литвинов, який залишив після себе приміщення з обдертими шпалерами, зламаними дверима і побитою плиткою. Тільки після заяви в поліцію він оплатив збиток. Поруч розташований котедж його батька. Олександр Литвинов незаконно збільшив свою орендовану ділянку на 7 соток.

“Всупереч закону, всупереч договору, він не мав права здійснювати ремонтні роботи на цій території. До чого це призвело? Тут знаходяться п’ять люків, ключових люків теплопостачання та водовідведення. І таким чином він просто блокує роботу наших служб”, – заявив директор санаторію.

Крім цього в Конча-Заспі орендує квартиру суддя КСУ Ігор Сліденко. Він єдиний не виселився з будинку, який віддали під дитячий будинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *