Візії

Мова ненависті й нетерпимості

Екс-депутат Тарас Чорновіл висловив здивування тотальним прославлянням західними медіа шведської антиглобалістки Грети Тумберг.

“Трохи вже писалося про дикий виступ цієї неповнолітньої істоти Грети Тумберг в ООН з її антиглобалістськими і, дозволю собі сказати, антицивілізаційними тезами (в розумінні основ західної цивілізації). А сьогодні для однієї замітки переглядав публікації щодо її виступу. Шокує те, що цього неповнолітнього хворого на обидві півкулі малолітнього виродка тотально прославляє преса тієї ж західної цивілізації, яку воно прагне зруйнувати… Але мова не про це. Вони там і Путіна вже не раз оспівували. На очі попалося з півтора десятки ілюстрацій. Так от, до хвалебних статейок додані переважно жахливі фото спотвореного ненавистю обличчя маленького монстра. Вочевидь, інакшою воно бути вже просто не може.

Але ж, зрештою, мова не про шведську антиглобалістку. Чи задумуються деякі наші політичні “мілашки”, що коли вони починають переходити на свою звичну мову ненависті й нетерпимості до чужої думки, в них обличчя теж набувають подібного виразу. А міміка ж може й зафіксуватися назавжди…”, – написав Тарас Чорновіл у Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *