Політвернісаж

Нардеп від “ЄС” закликав до бойкоту хору ім. Верьовки

Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Володимир Ар’єв закликає до бойкоту Національного хору імени Верьовки за участь у новому випуску телешоу “Вечірній квартал” (канал “1+1”).

“Я раніше не просив про щось подібне, але терпіння луснуло, – написав В. Ар’єв на своїй сторінці у Facebook. – Хто бачив цей огидний виступ хору імені Верьовки з 95 кварталом і відчуває те саме:

1) Зайдіть на сторінку Національного хору імені Верьовки і… можете не стримуватися у висловах.
2) 21 листопада хор Верьовки виступає в Палаці Україна. Вони мають запам‘ятати цей концерт.
3) повністю підтримую ініціативу Ірини Геращенко відмовитися від запрошення хору Верьовки на виконання гімну України під час відкриття/закриття сесій ВР. Вони тим ротом не мають морального права співати гімн.

Вибачте за різкість, але ви сьогодні бачили наочний приклад, як за один ганебний прогин під Коломойського втратити сторічну репутацію”.

В анонсі гумористичного номера ведучий Степан Казанін назвав спалення будинку екс-очільниці НБУ Валерії Гонтарєвої “яскравою подією”. “95-й квартал” присвятив їй “запальний фолк” – пісню у виконанні Євгена Кошового та жіночої частини Національного заслуженого академічного українського народного хору імени Григорія Верьовки.

“Лисий” із хором заспівали на мотив відомої народної пісні: “Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала…”

У пародійній композиції можна почути: “Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича”, “Люди вогонь побачили – допомагати почали, відра схопили й прибігли, в вогонь соляру плескали”, “…і почали робить шашлик”, “приїхали три слідака, 33 рятувальника – бо всім хотілось шашлика”.

Валерія Гонтарєва після зміни влади в Україні залишається жити й працювати в Лондоні. За словами Гонтарєвої, їй погрожує опонент у справі націоналізованого ПриватБанку – колишній власник фінустанови олігарх Ігор Коломойський. На тлі цих погроз Гонтарєву в Лондоні збив автомобіль, у Києві спалили авто її невістки, а під Києвом у селі Гореничі 17 вересня спалили будинок Гонтарєвої, застосувавши запалювальну ракету.

П’ятий президент Петро Порошенко пообіцяв 3 млн грн винагороди за інформацію про виконавця та замовника замаху на Гонтарєву.

Канал “1+1”, на якому виходить “Вечірній квартал”, належить Ігорю Коломойському.

На гумористичне шоу продовжує зберігати вплив президент Володимир Зеленський, який до обрання главою держави був власником і керівником “Студії “Квартал 95”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *