Арена

Омеляну оголосили обвинувальний акт, а він дає поради Зеленському

Ексміністру інфраструктури України Володимиру Омеляну оголосили обвинувальний акт.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

“У понеділок, 21 жовтня 2019 року, прокурор САП в Антикорупційному суді на черговому судовому засіданні оголосив обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього міністра інфраструктури України в декларуванні недостовірної інформації (ст. 366-1 КК України)”, – сказано в повідомленні.

Крім того, колегією суддів було визначено обсяг і порядок дослідження доказів за цією справою.

“Наступне засідання відбудеться о 10:00 28 жовтня 2019 року”, – відзначили в повідомленні.

Нагадаємо, що ексміністра інфраструктури звинувачують в тому, що він навмисно вказав недостовірні відомості на суму понад 8 млн грн і 3 млн грн у своїй податковій декларації за 2015 і 2016 роки.

13 вересня 2018 року детективи НАБУ повідомили Володимиру Омеляну про підозру в незаконному збагаченні. Сам Омелян заявив, що має намір добиватися притягнення до відповідальності слідчих НАБУ.

14 вересня Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід Володимиру Омеляну у вигляді поруки і зобов’язав його здати всі паспорти.

У лютому поточного року Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) передала до суду обвинувальний акт відносно Володимира Омеляна.

Тим часом сам Володимир Омелян переймається опозиційною діяльністю. Зокрема, реагуючи на номер від “Кварталу 95” щодо спаленого будинка Валерії Гонтарєвої, він рекомендував Володимирові Зеленському не ображатися, коли його називають Х**ЛО.

Дослівно:

“Колись я написав пост, що зріст Зеленського, як і всі його інші здібності – не дуже. Навіть менші, аніж в Тома Круза.
Мене затюкали, що це неполіткоректно, некрасиво, #зростизм і взагалі…

Ну ок, подумав я, як над дикцією, вимовою, фізичними вадами – то сміятися 95 кварталу можна. Мені над зростом Зеленського – ніззя. Та й видалив з думкою, що в Зе факапів щодня стільки, що справді не до зросту.

Тим не менше, мені цікаво, як оцінювати пісню 95 кварталу про Гонтарєву?

Особливо, якщо вірити Лєні Кравєц, що всі важливі жарти Зеленський вичитує особисто.

Чи після інтронізації японського імператора Зеленський повернеться Просвітленим?

Щоб не було жодних двозначностей: Зеленський – духовний лідер 95 кварталу, який незримо присутній у подальшій творчості цього гурту – питання Гонтарєвої резонансне і безпосередньо стосується найбільшого бізнес-партнера Зеленського – “жарт” за межами моралі. І ці всі “жарти”, повірте мені, теж добре аналізують наші іноземні партнери. Вони якраз усе чудово розуміють…

Не знав і не сміявся?

Коли потім кажуть букву Х на початку і ЛО наприкінці – не треба дивуватися чи ображатися.
Ви все самі і перші почали”.

Як повідомляла онлайн-газета “ПолітАрена”, президент Володимир Зеленський образився, що на мітингу “Ні капітуляції” на його адресу скандували нецензурні лайки. Відповідаючи на питання на своєму знаменитому пресмаратоні про слова глави його Офісу Андрія Богдана щодо нібито проплачених мітингів 6 жовтня і можливих вибачень за ці слова, президент зажадав вибачень і для себе.

“…Якщо ми говоримо про імідж президента, я чув, як там безліч людей кричало в мою адресу слова, які свого часу кричали на адресу пана Путіна. І я чув ці слова. Тому якщо ми говоримо про акцію “Ні капітуляції”, або “Ні зрада”, або просто “Хто голосніше образить президента України”, я сприймаю це дуже негативно, тому що мене ще ніколи в житті словом на п’ять букв, починаючи з “х” і закінчуючи на “о”, не називали. І це моя відповідь: якщо ми хочемо спілкуватися і зупинити війну, ми повинні починати з поваги. Якщо ви хочете починати зі мною спілкування зі слова “х..ло”, скажіть це для початку 73-м відсоткам українців, які проголосували за це “х. .ло “, – заявив Зеленський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *