Анонси

26-27 жовтня – фестиваль “Таланти без меж”

Дводенний захід для дітей та дорослих людей з інвалідністю, а також батьків, які виховують дітей та молодь з інвалідністю пройде у мальовничому куточку Київщини – Бучі 26 -27 жовтня.

Засновником фестивалю є Громадська організація інвалідів “Відгук”. Головним партнером ГОІ та співорганізатором заходу, як завжди, виступає Бучанська міська рада. А захід відбудеться завдяки грантовій підтримці Українського культурного фонду.

Мета фестивалю – проста і зрозуміла : дати можливість людям з інвалідністю та їх сім’ям, які братимуть участь, самовиразитися, а також привернути до них увагу суспільства.

Фестиваль виявить обдарованих людей, їхнє вміння бути прекрасними співаками, літераторами, людьми, які, не дивлячись на стан здоров’я, не сидять, склавши руки”, а йдуть до своєї мети, долаючи перепони.

Додаткова інформація за номером 0967646311 та за електронною адресою ftbm@i.ua.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *