Арена

Найманці російських окупантів незабаром зможуть отримати статус УБД

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про визнання окремих довідок, виданих медичними й судово-медичними закладами на окупованому Донбасі.

На думку лідера партії “Братство” Дмитра Корчинського, “Зелений кабмін не чекає офіційної капітуляції України, він кожен день здійснює маленькі капітуляції, так, щоб ми нічого не помічали”.

Рішення Кабміну, на думку Корчинського, означає, що ми потроху визнаємо дедалі більше документів виданих окупаційною адміністрацією, отже, дедалі більше визнаємо окупаційну адміністрацію.

“Конкретно це рішення “українського” кабміну потрібно для того, щоб поранений українськими військовиками найманець окупантів міг отримати від України соціальні виплати, або щоб сім’я вбитого українськими солдатами найманця могла користатися українськими пільгами.

Гадаю, незабаром рішенням “українського” кабміну найманці окупантів зможуть отримувати статус “учасника бойових дій”.

Українці, які не згодні з капітуляцією, не повинні визнавати рішень окупаційного кабміну та законів окупаційної верховної ради, яка цей кабмін обрала”, – заявляє Д. Корчинський.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *