Арена

Мирні бойовики поранили трьох офіцерів ЗСУ і комбрига гірсько-штурмової бригади

В районі Докучаєвська поранено комбрига 128-ї гірсько-штурмової бригади – полковника Євгена Коростельова, він доставлений до шпиталю.

Про це повідомляє Український мілітарний портал з посиланням на свідчення очевидців.

За попередньою інформацією, окрім командира бригади внаслідок обстрілу бойовиками з автоматичного станкового гранатомету зазнали поранення ще троє офіцерів частини.

У зведенні прес-центру Операції Об’єднаних Сил на 18:00 12 листопада 2019-го року фігурують двоє поранених внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Чи стосується це поранення командира 128-ї бригади – невідомо.

Поранення офіцерів відбулося після т. зв. розведення сил, яке ініціював президент В. Зеленський. Саме в зоні відповідальности 128-ї гірсько-штурмової бригади перебуває ділянка розведення військ №3 у районі населених пунктів Богданівка-Петрівське.

Також напередодні бойовики обстріляли вантажний автомобіль “Урал” 128-ї бригади з керованих протитанкових ракетних комплексів. Внаслідок цього було поранено 4-х бійців.

Полковник Євген Коростельов на посаді командира 128-ї бригади нещодавно, до цього обіймав посаду командира самохідно-артилерійського дивізіону 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, 21 липня 2015-го року нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Він змінив на цій посаді полковника Сергія Собка, що нагороджений званням Героя України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *