Арена

Авторитетні дипломати пропонують президенту виплутатись із російської пастки

Стратегічна рада “Руху опору капітуляції” підготувала план мирного врегулювання та стратегічні напрямки забезпечення сталої безпеки України.

“Українську доктрину безпеки та миру” презентували у Facebook. Її напрацювали авторитетні українські дипломати. Вона містить альтернативний план мирного врегулювання та стратегічні напрямки забезпечення сталої безпеки України. І є своєрідною дорожньою картою вирішення проблем в безпеці України.

Документ складається з 5 розділів:

  1. Кваліфікація збройної агресії Росії як тяжкого міжнародного злочину.
  2. Український план мирного врегулювання.
  3. Посилення міжнародних санкції
  4. Консолідована претензія України до Росії
  5. Стратегія для зміцнення обороноздатності Україні

“Цей документ містить багато важливих ініціатив із врегулювання. Але в ньому йдеться про дещо більше… Ми повинні зробити все можливе і неможливе для членства України в НАТО. Нам також потрібно вимагати більшого, ніж нам пропонують, тому що сьогодні весь народ захищає всю Європу”, – сказав дипломат Данило Лубківський.

Крім Лубківського доктрину підписали Володимир Василенко, Роман Безсмертний, В’ячеслав Брюховецький, Михайло Гончар, Йосиф Зісельс, Сергій Квіт, Володимир Огризко.

Як повідомляла онлайн-газета «ПолітАрена», відведення сил по всій лінії фронту потребує дуже великих коштів, які не передбачені у державному бюджеті, а також створює великі ризики, які не враховує чинна влада.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *