Арена

“Коли ми вмирали, Ви тусувалися в телешоу” – некомпетентний комік отримав відповідь

Проти некомпетентного радника секретаря РНБО Сергія Сивохо шириться флешмоб #Я_Войовнича_Меншість.

Акцію запустив військовий ЗСУ Гліб Бабіч.

“Це я, пане Сивохо. Войовнича меншість”, – написав Бабіч.

Він опублікував своє фото, зроблене біля блокпосту на дебальцівському хресті у листопаді 2014-го.

“Це той самий рік, коли ви так щиро виступали на антимайдані. А пізніше одурманена “мирна більшість” кричала: “Росія, прийди!”, і їм вторили в інших містах, і били до крові людей, що стояли на колінах і були прив’язані до стовпів. А хтось вмирав на Майдані.

А потім мирні “пацифісти Донбасу” під керівництвом і прикриттям Росії взяли до рук зброю та разом із “братами” почали нас вбивати і рвати країну на шматки. І тоді ми, “войовнича меншість”, пішли відбиватися від Росії та тих, кого вона пов’язала кров’ю за їхню власну дурість”, – написав Бабіч.

Він пригадав Сивохо, що тоді саме “войовнича меншість” – робітники, фермери, айтішники, вчителі, бухгалтери, лікарі, бізнесмени – ішли добровольцями на фронт і ставали волонтерами.

“Можете називати нас “войовничою меншістю”. Вам нас не зрозуміти. Коли ми вмирали, ви тусувалися в телешоу й їздили у Росію”, – резюмував військовий.

Відомо, що радник РНБО Сивохо до 2019 року аж ніяк не займався політикою, хіба що запам’ятався підтримкою Януковича. Своєю заявою про “пошуки діалогу і миру” шоумен продемонстрував кричущу некомпетентність на думку багатьох ветеранів, експертів, волонтерів тощо.

“Ви знаєте, що розпочалося розведення сил у Золотому. Це маленький крок, але у правильному напрямі. Більшість українців хочуть саме цього, але войовнича меншість продовжує диктувати стару обридлу політику. Ось чому ми вже працюємо над створенням Національної платформи примирення та єдності”, – сказав Сивохо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *