Арена

Футурологічне диво: родичі “слуг” ожили

Під час спілкування з Куртом Волкером помічник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак і радник-футуролог Ігор Новіков збрехали про загибель своїх братів на війні на Донбасі.

13 листопада про це заявив лейтенант запасу ЗСУ Орест Каракевич.

“Ми провели своє розслідування за заявами пана Єрмака і Новикова, що їхні рідні брати були вбиті на Донбасі в результаті війни. Я відразу зайшов на сторінку до Дениса Єрмака і виявив, що він живий. Зокрема, 1 листопада цього року запостив фото Айдара. ми з ним перетиналися в 2015 році, в батальйоні Айдар він не служив. Патріотично налаштований, до нього немає претензій. у бойових завданнях, що не був, в складі батальйону не був. Факт – він живий”, – сказав Каракевич.

При цьому Ігор Новіков сам написав коментар до посту Романа Кулика про те, що його брат живий.

“Факт в тому, що в обох брати цілі та неушкоджені. Виявляється, що вони збрехали в США на цю тему”, – сказав військовий.

Під час спілкування з Волкером Єрмак і Новіков звинуватили в загибелі братів екс-президента Петра Порошенка.

“І на цьому обіді і пан Єрмак, і пан Новіков вийняли свої мобільні телефони і показали фотографії рідних родичів, один був братом, і один був двоюрідним братом, якого вбили або поранили на сході. І вони показали це Курту і мені, і вони сказали: “Порошенко відповідає за це”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *