Візії

Любителі маріхуани і повій напишуть новий закон про особливий статус Донбасу

Старий гебіст паяца переграв. Президент Зеленський ляпнув, обіцяв референдум, тоді зробив, як хотів, а про народ і не згадує? Ні, так не буде, вважає лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Спершу, тільки заради того, щоб зустрітись із Путіним, президент Зеленський піддається на його шантаж і в односторонньому порядку відводить українські війська із позицій. І байдуже, що цим наражає на небезпеку величезну кількість проукраїнського населення Донбасу, – пише політик.

Тепер, вочевидь, з тією самою метою, голова парламенту Разумков обіцяє ухвалити новий закон про особливий статус Донбасу до кінця цього року.

Більш, ніж упевнений: зараз «слуги народу» візьмуться вигадувати всіляку «аргументацію» для оцих рішень. Розповідатимуть нам слізні історії про звільнення полонених і повернення захоплених кораблів, як ознаки того, що поступатися московитам треба. А найцинічніше – що впарюватимуть фактичну капітуляцію, як довгоочікуваний мир, якого ми з вами так хочемо.

Стоп. Але я пригадую, як президент обіцяв ухвалювати цей закон про особливий статус: «Чи будемо ми його самі розробляти і швидко приймати? Ні. Ми напишемо його у співпраці й публічному обговоренні з усім українським суспільством, не перетнувши жодної червоної лінії».

І тепер читаю, що каже спікер: над законом почнуть працювати після зустрічі в нормандському форматі – після 9 грудня. А нічого, що між цією датою й останнім засіданням ВРУ (20 грудня) всього 11 календарних днів? Можу тільки уявити, що понаписують ці любителі маріхуани і повій. А, може, й не планують нічого писати? Може, текст законопроекту їм вже передали з Кремля? Чи не тому московити закликають Україну у ТКГ продовжити дію старого закону, ще й закріпити його в Конституції, що свого часу на догоду Путіну вже намагалася зробити минула влада.

То це як розуміти? Як і ринок землі? Ляпнув, обіцяв референдум, тоді зробив, як хотів, а про народ і не згадує? Ні, так не буде.

Звертаюся офіційно. Пане президенте і пане спікере! На останніх виборах до Парламенту за ВО «Свобода» проголосували 315 568 українців. Тож від їхнього імені, керуючись їхніми інтересами заявляю: ми категорично проти будь-якого особливого статусу для Донбасу! Бо це не лише не принесе користі, це непоправно зашкодить нашій країні. Це означатиме, що кожен, хто зі зброєю в руках виступить проти України, кожен, хто вбиватиме наших громадян, отримає «особливий статус».

Нагадую також: нашу позицію через відповідні ухвали своїх представників – депутатів обласних, міських і районних рад підтримали мільйони українців в усіх регіонах України.

Беріть до уваги, доки ще маєте такий шанс”, – зазначає Олег Тягнибок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *