Арена

Пацієнтки гінеколога стали “зірками порно”

На одному з порносайтів правоохоронці виявили цілий архів відеозаписів з кабінету УЗД в гінекологічному відділенні Одеського обласного онкодиспансеру. Лікар, який робив обстеження, знімав пацієнток без їхнього відома на приховану камеру, а потім публікував відео в інтернеті.

Як повідомили місцеві ЗМІ Одеси, відео були зняті в період з початку 2018 року по квітень 2019-го.

Лікар Тріполко В’ячеслав Олегович орендує кабінет в онкодиспансері, він зареєстрований в єдиному державному реєстрі як фізична особа підприємець з 2005 року. За документами він проживає в комунальній квартирі на Заславського 10/12. Але сусіди кажуть, що вже більше 10 років за адресою прописки він не з’являється. У приватній клініці, яка вказана як його друге місце роботи, про нього теж не чули. Де зараз знаходиться Тріполко, невідомо.

Адвокат Одеської колегії адвокатів Олександр Саінчін повідомив, що за умовами договору медустанова не має права втручатися в діяльність лікарів, які орендують кабінети в онкодиспансері.

Суд вилучив майно медика. Пізніше стало відомо, що одна з пацієнток виявила в інтернеті ролик порнографічного характеру зі своєю участю і звернулася до кіберполіції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *