Арена

Перед зустріччю в Парижі з Путіним і Зеленським Меркель погано тримається на ногах

Канцлер Німеччини Ангела Меркель впала, піднімаючись на сцену під час виступу на Берлінській конференції по багатосторонній торгівлі і цифровій безпеці.

Відео інциденту опублікував на своєму YouTube-каналі британський таблоїд Daily Mail.

На кадрах видно, як Меркель проходить до сцени, а коли починає підніматися по ній, спотикається і падає на коліна. Канцлер тут же піднялася самостійно.

Після інциденту німецький канцлер пожартувала, що не помітила сходинки, однак наступного разу неодмінно ними скористається.

Після цього вона звернулася до представників німецької промисловості і торгових палат. Серед іншого вона заявила про необхідність змін у Світовій організації торгівлі.

Нагадаємо, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель знову стало погано на офіційному заході. Її трясло вже втретє цього літа.

Вперше подібний інцидент стався 18 червня, під час зустрічі Меркель з Володимиром Зеленським. Тоді політик запевнила, що не має проблем зі здоров’ям. Вдруге те ж саме відбулося 27 червня. На зустрічі з президентом країни Франком-Вальтером Штайнмаєром Меркель стала сильно тремтіти.

Працівники німецького уряду вже неодноразово коментували стан здоров’я канцлера, стверджуючи, що з нею все добре.

Меркель працює канцлером вже четвертий термін – на посаду вона вступила ще в листопаді 2005 року. Очікується, що Меркель піде з політики після завершення нинішнього терміну, в 2021 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *